bezárás

Dokumentumtár elérése


A digitalizált szakirodalmak, szakdolgozatok érvényes tagsággal rendelkező olvasóink számára bejelentkezés után hozzáférhetők.
Figyelem! A dokumentumtár használatához minden alkalommal szükséges a belépés, ugyanis a rendszer nem menti el a bejelentkezést, 1 óra inaktivitás után automatikusan kijelentkezik.

 

Bejelentkezni az alábbi oldalon lehet: https://katalogus.mke.hu/patrondata

  1. Az első, Olvasó vonalkódja nevű mezőbe írja be olvasójegyének számát! A Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatói számára ez a diákigazolványon található vonalkód feletti tízjegyű, 12-vel kezdődő számsor.
  2. Írja be jelszavát a Jelszó mezőbe! A jelszó alapértelmezetten az Ön születési hónapja és napja – tehát ha Ön május másodikán született, akkor a jelszó 0502.
  3. Kattintson a Belépés gombra.

Sikeres bejelentkezés után a könyvtári katalógust megnyitva (leggyorsabban a lap bal tetején lévő MKE logóra kattintva érhető el) keresse ki a dokumentumot.

Figyelem! Csak azok a dokumentumok olvashatók digitális formában, melyeknél az „Elérhető a dokumentumtárban” felirat szerepel. (lásd 1. ábra).

A dokumentum megnyitásához először az adatok alatti Részletek fülre (l. 1. ábra), majd a jobb oldalon megjelenő könyvborító képre kell kattintani. (l. 2. ábra)

Fontos: nagy terjedelmű dokumentumok megnyitásánál pár percig is eltarthat, míg a pdf betöltődik. Kérjük, várjanak türelemmel!
 

Kérdés vagy probléma esetén kérjük, jelezzenek felénk a konyvtar@mke.hu e-mail címre!

1. ábra

 

 

 

 

1. ábra

 

 

 

 

 

 

2. ábra

 

 

 

 

 

 

2. ábra