bezárás

Neptun

Tisztelt Oktatók és Hallgatók!

A Neptun tanulmányi rendszer a fejlesztő cég által készített tanúsítványokat használja, ezért az internet böngészők a belépés előtt tanúsítványhibára panaszkodnak. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük azokra a saját használatú gépekre ahonnét gyakran használják a Neptun rendszert érdemes telepíteni a cég gyökértanúsítványát. Az alábbi linken letölthető egy futtatható (exe) állomány, ezt a letöltés után csak el kell indítani és automatikusan telepíti a tanúsítványt.

Tanulmányi ügyekkel (neptun kóddal) kapcsolatos kérdések esetén a tanulmányi osztályt a 342-17-38 (28, 32-es mellék) számon, vagy a   e-mail címen lehet keresni.

Technikai kérdések vagy problémák esetén a rendszergazdákat a 351-79-55 (belső mellék: 47) számon, személyesen (munkanap 9-17-ig) a portával szemben vagy a support@mke.hu e-mail címen lehet keresni. 

Az Egyetem informatikai rendszereinek (Epreskert/Intermédia/DLA WIFI beállítása, könyvtári nyomtatás) használatával kapcsolatos leírások a http://www.mke.hu/support/ oldalról tölthetők le.

Üdvözlettel:
Informatikai Csoport