bezárás

Ágoston Balázs

Első meghívott előadónk Ágoston Balázs. Jelenleg a One Pixel Brush-nál dolgozik concept designerként. Célja, hogy inspiráló és praktikus koncepteket készítsen a szórakoztató ipar számára.
Olyan projekteken dolgozott, mint a Call of Duty Infinite Warfare, Dead Island, Uncharted The Lost Legacy és The Last of Us Part II.
Balázs munkáival itt ismerkedhettek meg:
https://www.artstation.com/balazs

Továbbá bemutatkozik két alapító tagunk is, Szabados László és Kiss Márton Gyula.

A helyszínt és technikát a LogMeIn biztosítja, továbbá a MATTEPAINT.com támogatásával egy az oldalukon felhasználható ajándékkupont kapnak a résztvevők.

Időpont: 2017.11.02. 19:00 - 21:00
Cím: Paulay Ede utca 12, Budapest 1061

Aki érzi az erőt még utána egy pohárka mellett a további ismerkedéshez, szakmázáshoz, annak lesz lehetősége rá az előadás helyszínétől nem messze levő Ankert-ben.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

ART/NET/WRK
Csoportleírás:

Az Artnetwrk létrehozói azt tűzték ki célul, hogy a hazai illusztrátor, concept artist, képregényes és társterületeiken dolgozó, szakmában elhelyezkedni kivanók es tanulók részére megteremtsen egy közös fórumot.

Havonta megrendezésre kerülő eseményeinkkel szeretnénk elősegíteni különféle területek jobb megismerését előadásokon keresztül, rálátást nyújtani a hazai és nemzetközi alkalmazott művészeti világra, valamint összehozni a munkáltatói és munkavállalói oldalt. Lehetőséget biztosítunk minden résztvevőnek a bemutatkozásra (alkalmanként kettőnek), így megismerve egymás tevékenységét és ezáltal elősegítve a valódi közösséggé kovácsolódást, akár a későbbi együttműködés reményében. Workshopok alkalmával igyekszünk közvetlenebb betekintést nyújtani különféle szakterületek műhelytitkaiba.

Célunk továbbá, közös látókörünk bővítése nemzetközi hírek, szakmai fórumok megosztása, ismertetése által, melyre bátorítjuk is tagjainkat.

////

The aim of the founders of Artnetwork, is to create a forum for domestic professionals, students and aspiring artists of illustration, concept art, comics and related fields.
At our monthly events, we'd like to facilitate the better understanding of different segments through presentations, to help form a wider view of domestic and international applied art world and to connect employers with artists. We create opportunity for participants to introduce themselves and their work (two per event), so we can get to know each other and form a community and even cooperate later. At workshop events, we present a closer look and better sense of individual fields and techniques.
Further more, we share international news, professional forums to widen our view and encourage members to do the same.

Hírek

Radák Eszter átvette rektori megbízását köztársasági elnötől

Az ünnepélyes ceremóniára a Sándor-palotában került sor.

2018. január 16.

Kicsiny Balázs előadása az Art IN Academia konferencián

Kiállítás és konferencia
Megnyitó: 2018. január 18., 19h
Megtekinthető: 2018. február 5-ig
Konferencia: 2018. január 18-19.
Helyszín: Galeria Centralis

2018. január 16.

DARADICS ÁRPÁD: Amikor a képből életre kel a mese

Megnyitó: 2018. január 18. 19:00
Helyszín: K.A.S. Galéria
Megtekinthető: 2018. február 12-ig.
 

2018. január 09.

HEIMAT • Mária Chilf / Maurizio Battaglia

Megnyitó: 2018 jan. 14., 17h
Helyín: Olaszország, Cesena
Megtekinthető: 2018 feb. 25-ig

2018. január 09.

KOR/TÁRS V.

Válogatás a Magyar Képzőművészeti Egyetem Képgrafikus növedékeinek és oktatóinak munkáiból
Megnyitó: 2017. december 7., 18h

2017. november 29.

TALÁLT GEOMETRIA

Megnyitó: 2017. november 22.-én, 19h
Helyszín: VASARELY MÚZEUM
Megtekinthető: 2017. november 22. - 2018. március 1.

2017. november 15.