bezárás

i-Portunus

A Francia intézet és partnerei (Goethe-Institut, Nida Art Colony és Izolyatsia) örömmel jelentik be a második i-Portunus pályázati felhívást.

Az i-Portunus egy Európai Bizottság által finanszírozott kísérleti projekt, amely támogatja a rugalmas és rövid távú, 15 és 85 nap közötti, mobilitási lehetőségeket Európában.

2019. áprilisa és szeptembere között három pályázati felhívás kerül közzétételre 350-500 művész és a kulturális szakemberek mobilitásának finanszírozására. Ezeknek a mobilitásoknak eredményorientáltaknak kell lenniük az együttműködés fejlesztése, új szakmai lehetőségek megteremtése, az új közönség elérése érdekében.

A program nyitva áll a 18 éves vagy annál idősebb művészek és kulturális szakemberek számára, akik a Creative Europe programra jogosult országok valamelyikében tartózkodnak.
Az érintett tudományágak a képző- és iparművészet (design – digitális művészet - divat - grafika – fotózás – plasztikus művészet) és az előadóművészet (cirkusz - tánc - opera - performansz - bábszínház – köztéri előadóművészet - színház).

A második felhívás részeként a jelentkezések 2019. június 24.-ig tartanak (14:00, CEST).
A mellékletben megtalálhatja a részleteket és francia és angol nyelven.
További információ a honlapon (FR - https://www.i-portunus.eu/francais/EN - https://www.i-portunus.eu/about-the-programme/general-information//).

Pályázat

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – a Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány programjában való részvételre

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány tehetségeket támogató programja első lépéseként várja olyan, Kárpát-medencei, kiemelkedő tehetségű, 14 és 30 év közötti, nappali tagozatos képzésben résztvevő fiatalok jelentkezését, akik...

2019. május 01.

Fulbright ösztöndíjak az Egyesült Államokba 2020-2021

A Fulbright Bizottság az alábbi négy kategóriában hirdet ösztöndíjakat az Egyesült Államokba.

2019. április 09.

KÉPZŐMŰVÉSZETI PÁLYÁZAT

A Honvédelmi Minisztérium 2019-ben pályázatot hirdet
A haza szolgálatában – szabadságunk védelmében címmel...
A pályázat benyújtásának ideje: 2019. augusztus 21-22, 08.00-18.00 óráig

2019. március 13.