bezárás

Hírek


Megnyílt az EU4ART Európai Egyetemi Szövetség első hivatalos kiállítóhelye

Lovász Luca: Vice Versa

2020. augusztus 20-án nyílt meg Rigában az EU4ART Európai Egyetemi Szövetségünk első hivatalos kiállítótere. Az ebből az alkalomból rendezett Vice Versa című kiállításon Lovász Luca festő hallgatónk munkái is szerepelnek.

vice-versa_anotacijas-lv+eng.pdf


Call for Participation in an Artist Book on the Topic of Disappearance

Az EU4ART Európai Egyetemi Szövetségünk drezdai partnere pályázatot hirdet a négy egyetem jelenlegi és volt hallgatóinak, illetve oktatóinak művészti könyvben való megjelenésre. Várnak rajzot, festményt, fotót és szöveget is fekvő A4 formátumban.

A pályázatokat 2020. szeptember 24-ig a kollereu4art@mke.hu címre lehet küldeni.

Részletes tájékoztatást az alábbi felhívásban talál!

Announcement_Disappearance2020HfBK.pdf


Existence
Chapter 2: Traces

Az EU4ART Európai Egyetemi Szövetségünk drezdai partnere pályázatot hirdet a négy egyetem jelenlegi és volt hallgatóinak, illetve oktatóinak az Existence, Chapter 2: Traces című kiállításon való megjelenésre, ami egy 2018-ban megkezdett, létezéssel kapcsolatos kísérleti kiállítási sorozat folytatása lesz. Nincs alaki megkötés.

A pályázatokat 2020. szeptember 24-ig a kollereu4art@mke.hu címre lehet küldeni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a kiállítás installálásánál és bontásánál az alkotó várhatóan nem tud majd jelen lenni, csak az alkotást kell elküldeni!

Bővebb információt az alábbi felhívásban talál!

Announcement_Existence2020HfBK.pdf


Riga után ezúttal Drezdában

EU4ART Európai Egyetemi Szövetségünk újabb közös kiállítást rendez, Riga után ezúttal Drezdában!
A többlépcsős pályázaton a végső, német kurátori szelektáláson heten jutottak tovább és állíthatnak ki: Dobó Bianka, Harmati Kitty, Kádár Emese, Koller Margit, Máté Dániel, Sipos Judit Lilla és Reining Vivien.
Gratulálunk nekik!
A kiállításról hamarosan bővebb infókkal jelentkezünk.
Kövessétek az Egyetem honlapját és facebook oldalát, illetve a HÖK-öt a facebookon és instán, mert hasonló lehetőségekből egyre több lesz az EU4ART projektnek köszönhetően!

A képen Kádár Emese munkái láthatók.