bezárás

Magyar Képzőművészeti Egyetem Könyvtár, Levéltár és Művészeti Gyűjtemény

Üdvözöljük a Magyar Képzőművészeti Egyetem Könyvtár, Levéltár és Művészeti Gyűjtemény honlapján!


SZOLGÁLTATÁSAINK A VESZÉLYHELYZETBEN

A kormányzati intézkedésekkel összhangban november 11-től az MKE Egyetemi Könyvtár, Levéltár és Művészeti Gyűjtemény nem látogatható, de elektronikus szolgáltatásai (pl. elektronikus ügyfélszolgálat, nyilvántartások adataira vonatkozó egyszerű kérdések megválaszolása, a késedelmi díjról és más könyvtári szolgáltatásokról adható tájékoztatás) a beiratkozott olvasói számára a , a levéltári kutatók számára a e-mail címen igénybe vehetők, illetve elektronikus adatbázisai (www.mke.hu/adatbazisok) és katalógusa (https://katalogus.mke.hu) a honlapról elérhető.

A 2020. november 10. után lejáró, már kikölcsönzött könyvek lejárati határidejét egyelőre a vizsgaidőszak kezdetéig, azaz 2020. december 14-ig meghosszabbítjuk.

Az egyetem oktatói, munkatársai munkanapokon hétfőtől csütörtökig 10-16 óráig, pénteken 9-15 óráig személyesen is felkereshetik kéréseikkel a könyvtárat és a levéltárat.

A korábban kikölcsönzött könyveket postán (1062 Budapest, Andrássy út 69-71.) lehet visszaküldeni. A visszaadott dokumentum(ok)ról e-mailben küld igazolást a könyvtár a kölcsönzőnek.

Az intézkedés visszavonásáig érvényes.


ELÉRHETŐSÉGEINK

cím: Budapest, 1062 Andrássy út 69-71.

telefon: (36) (1) 666-2518
e-mailkonyvtar@mke.hu
 https://www.facebook.com/mkekonyvtar/

főigazgató: Antal Istvánné Edina
telefon(36) (1) 666-2524
e-mailantalne.edina@mke.hu


KERESÉS

Keresés a Könyvtár és a Művészeti Gyűjtemény új, összevont katalógusában:

 

 

ON-LINE HOSSZABBÍTÁS
Segítség az on-line hosszabbításhoz

RÉGI KÖNYVTÁRI KATALÓGUS

MŰTÁRGYGYŰJTEMÉNY RÉGI KATALÓGUSA

A könyvtárba minden 18. életévét betöltött személy beiratkozhat, de kölcsönözni csak az Egyetem hallgatói, oktatói és dolgozói, valamint a MOME hallgatói  és más felsőoktatási intézmények művészettörténet szakos hallgatói tudnak. A részletes szabályok megtalálhatóak a Dokumentumok, szabályzatok menüpont alatt.