bezárás

Magyar Képzőművészeti Egyetem Könyvtár, Levéltár és Művészeti Gyűjtemény

Üdvözöljük a Magyar Képzőművészeti Egyetem Könyvtár, Levéltár és Művészeti Gyűjtemény honlapján!
 

Az MKE hallgatói számára ÚJRAINDÍTJA KÖNYVTÁRI KÖLCSÖNZÉSI szolgáltatását

Az egyetem könyvtárában a vizsgaidőszakra való tekintettel újra elindul a kölcsönzés az egyetem hallgatói számára az alábbi feltételekkel: http://www.mke.hu/konyvtar/konyvtar02.php

 

TÁJÉKOZTATÓ

A kormányzati intézkedésekkel összhangban az MKE Egyetemi Könyvtár, Levéltár és Művészeti Gyűjtemény elektronikus szolgáltatásai üzemelnek, de  március 12-től a kölcsönzést, az olvasótermeket és a személyes jelenlétet igénylő szolgáltatásokat csak az egyetem oktatói, munkatársai vehetik igénybe, a hallgatók és egyetemen kívüli olvasók nem.

A korábban kikölcsönzött könyveket postán (1062 Budapest, Andrássy út 69-71.) vagy az egyetem Andrássy úti portáján lehet leadni.  A 2020. március 12. után lejáró, már kikölcsönzött könyvek lejárati határidejét 2020. június 30-ig meghosszabbítjuk.

Az intézkedés visszavonásáig érvényes.

INFORMATION

In accordance with the actions issued by the Hungarian government, as of 12th March, the HUFA Library, Archives and Art Collection may only be visited by the University’s staff. The students of the University and the library’s external readers are prohibited to use the library services and reading rooms in person, however, electronic services are still operating.

Previously borrowed books can be returned by post (1026 Budapest, Andrássy Street 69-71) or in person at the reception by the main entrance in Andrássy Street. Books with return dates after 12/03/2020 have been extended until 30/06/2020.

Measures valid until revocation.

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

cím: Budapest, 1062 Andrássy út 69-71.

telefon: (36) (1) 666-2518
e-mailkonyvtar@mke.hu
 https://www.facebook.com/mkekonyvtar/

főigazgató: Antal Istvánné Edina
telefon(36) (1) 666-2524
e-mailantalne.edina@mke.hu

KERESÉS

Keresés a Könyvtár és a Művészeti Gyűjtemény új, összevont katalógusában:

 

 

ON-LINE HOSSZABBÍTÁS
Segítség az on-line hosszabbításhoz

RÉGI KÖNYVTÁRI KATALÓGUS

MŰTÁRGYGYŰJTEMÉNY RÉGI KATALÓGUSA

 

 

LEVÉLTÁR NYITVA TARTÁSA / KUTATÓK FOGADÁSA:

TÁJÉKOZTATÓ 

Kedves Levéltári Kutatók! A március 11-én kihirdetett vészhelyzet és az egyetem vezetése által kiadott rendelkezések szerint a Levéltár látogatási rendje módosul.

Március 12-től visszavonásig az MKE Könyvtár, Levéltár és Művészeti Gyűjteményét kizárólag az egyetem dolgozók látogathatják, így ebben az időszakban a személyes kutatás szünetel, de a kutatási igény és a kutatás tárgya a leveltar@mke.hu e-mail címre megküldhető, azt lehetőség szerint kezeljük és teljesítjük (amennyiben egy-egy konkrét iratra vagy információra szorítkozik a kutatás, és az egyszerű adatszolgáltatással vagy másolatkészítéssel teljesíthető).

e-mail: leveltar@mke.hu
telefonszám: 06/1/666-2518


 

A könyvtárba minden 18. életévét betöltött személy beiratkozhat, de kölcsönözni csak az Egyetem hallgatói, oktatói és dolgozói, valamint a MOME hallgatói  és más felsőoktatási intézmények művészettörténet szakos hallgatói tudnak. A részletes szabályok megtalálhatóak a Dokumentumok, szabályzatok menüpont alatt.