bezárás

Magyar Képzőművészeti Egyetem Könyvtár, Levéltár és Művészeti Gyűjtemény

Üdvözöljük a Magyar Képzőművészeti Egyetem Könyvtár, Levéltár és Művészeti Gyűjtemény honlapján!
 

KÖNYVTÁRI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELE
 

A járványügyi készültségre való tekintettel és az egyetemen érvényben lévő rendelkezésekkel össhangban az egyetem hallgatói továbbra is csak előre foglalt időpontban a http://www.mke.hu/konyvtar/konyvtar02.php oldalon leírt feltételek szerint kölcsönözhetnek az egyetemi könyvtárból.

A könyvtár és a levéltár tereiben a szolgáltatásokat továbbra is csak az egyetem oktatói, munkatársai vehetik igénybe hétfőtől – csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-14 óráig.

A korábban kikölcsönzött könyveket postán lehet visszaküldeni a 1062 Budapest, Andrássy út 69-71. címre, vagy az egyetem Andrássy úti portáján lehet leadni.  A már kikölcsönzött könyvek lejárati határidejét 2020. szeptember 1-ig meghosszabbítjuk.

Nem egyetemi polgárok az MKE Egyetemi Könyvtár, Levéltár és Művészeti Gyűjtemény elektronikus szolgáltatásait vehetik igénybe, illetve az egyszerű adatszolgáltatásra vonatkozó levéltári kéréseiket a címre küldött elektronikus levélben várjuk.
 

Az intézkedés visszavonásáig érvényes.
 

INFORMATION
 

In accordance with the epidemic situation and the actions issued by the University, the students of the University can only borrow books by making an appointment following these rules: http://www.mke.hu/konyvtar/konyvtar02.php

The HUFA Library, Archives and Art Collection may only be visited by the University’s staff – Monday–Thursday from 8am until 4pm,  on Fridays from 8am until 2pm.

Previously borrowed books can be returned by post (1026 Budapest, Andrássy Street 69-71) or in person at the reception by the main entrance in Andrássy Street. Books with return dates after 12/03/2020 have been extended until 01/09/2020.

External readers can use the HUFA Library, Archives and Art Collection’s electronic services, and can also require basic data by sending an e-mail to .
 

Measures valid until revocation.

ELÉRHETŐSÉGEINK

cím: Budapest, 1062 Andrássy út 69-71.

telefon: (36) (1) 666-2518
e-mailkonyvtar@mke.hu
 https://www.facebook.com/mkekonyvtar/

főigazgató: Antal Istvánné Edina
telefon(36) (1) 666-2524
e-mailantalne.edina@mke.hu

KERESÉS

Keresés a Könyvtár és a Művészeti Gyűjtemény új, összevont katalógusában:

 

 

ON-LINE HOSSZABBÍTÁS
Segítség az on-line hosszabbításhoz

RÉGI KÖNYVTÁRI KATALÓGUS

MŰTÁRGYGYŰJTEMÉNY RÉGI KATALÓGUSA

LEVÉLTÁR NYITVA TARTÁSA / KUTATÓK FOGADÁSA:
 

LEVÉLTÁRI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELE
 

Az egyetemi levéltár szolgáltatásai a járványügyi készültségre való tekintettel, és az egyetemen érvényben lévő rendelkezésekhez igazodva az alábbiak szerint vehetők igénybe.

Az egyetemi levéltárba csak az egyetem oktatói, munkatársai léphetnek be.

A külsős kutatók számára a levéltár továbbra is csak online nyújtja szolgáltatásait, ezért szolgáltatási igényüket, konkrét kutatási kérdésüket a cél megjelölésével a e-mail címre küldve jelezhetik, melyet lehetőségeinknek megfelelően teljesítünk, amennyiben konkrét iratra vagy információra vonatkozik, és egyszerű adatszolgáltatással vagy másolatkészítéssel teljesíthető.

e-mail: leveltar@mke.hu
telefonszám: 06/1/666-2518A könyvtárba minden 18. életévét betöltött személy beiratkozhat, de kölcsönözni csak az Egyetem hallgatói, oktatói és dolgozói, valamint a MOME hallgatói  és más felsőoktatási intézmények művészettörténet szakos hallgatói tudnak. A részletes szabályok megtalálhatóak a Dokumentumok, szabályzatok menüpont alatt.